Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavljuje dostupnost Nokia G21, najnovijeg člana G-serije, u Srbiji. Izazivajući pristupačne pametne telefone, ovaj model dolazi sa impresivnim trodnevnim trajanjem baterije i 50% većom brzinom osvežavanja ekrana za dodatno olakšano iskustvo korišćenja.

Florian Seiche, izvršni direktor u kompaniji HMD Global je izjavio: „Naša misija od prvog dana bila je da kvalitetnu mobilnu tehnologiju učinimo dostupnom korisnicima širom sveta. Otkako smo prošle godine predstavili G-seriju, u svakom pogledu smo unapredili svaki novi dodatak koji je usledio – Nokia G21 objedinjuje sav naš naporan rad. I ne samo danas, već i u godinama koje dolaze, zahvaljujući našim redovnim ažuriranjima softvera i kvalitetnim materijalima. Verujemo u povezivanje sveta bez troškova za planetu. Želimo da podstaknemo ljude da se osećaju dobro zato što duže koriste svoje pametne telefone, kako bismo svi smanjili svoj karbonski otisak.”

Zaštita bez premca za mobilnu tehnologiju koja traje duže

Tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, čime se nudi više ažuriranja od većine pametnih telefona u ovom cenovnom rangu, znači da će Nokia G21 telefon neprimetno raditi u pozadini kako bi vas zaštitio, tako da možete da provedete dan bez brige.

Uvođenjem Mask režima na pristupačne pametne telefone – prvi put dostupnim na Nokia G21 telefonu, možete biti sigurni da neće doći do ometanja prilikom otključavanja telefona putem prepoznavanja lica. Sačuvajte bezbednost svojih podataka sa ili bez zaštitne maske za lice.

Spreman za Android 12TM, tako da uvek imate pristup najnovijim funkcionalnostima i imate pametni telefon koji možete duže da koristite.

Uz podršku vodećih partnera u industriji za najbolja iskustva u klasi, Nokia G21 dolazi sa unapred instaliranim Spotify i ExpressVPN servisima. Spotify će vlasnicima Nokia pametnih telefona obezbediti pristup do 70 miliona pesama i 3,2 miliona podkasta pravo iz kutije. Za unapređenu privatnost i dodatni mir, ExpressVPN je sada dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima uz 30-dnevnu besplatnu probnu verziju.

Pametni telefon koji vam daje slobodu da radite više

Implementirajući nasleđe koje su Nokia klasični telefoni ostavili svetu pametnih telefona, Nokia G21 pitanje trajanja baterije, uobičajenu bolnu tačku za korisnike, ostavlja u prošlosti. Uz neuporedivo trodnevno trajanje baterije, možete da otputujete negde na ceo vikend bez punjača. Uključite potpuno novi Super Battery Saver režim, dostupan isključivo na odabranim Nokia telefonima, kako bi baterija vašeg telefona trajala još duže. Možete čak da odaberete gde će se tačno postići ušteda energije, tako da i dalje možete da pristupite ključnim funkcijama koje su vam potrebne. Nokia G21 takođe dopušta da se ova funkcija uključi na 20%, umesto da čeka da baterija padne na 10%, prema standardnom Android rešenju, što vam omogućava da još više produžite njeno trajanje. Kada konačno dođe vreme za punjenje telefona, brzo punjenje od 18W osigurava da nećete morati da čekate dugo da se on napuni.

Brz odgovor za povećanu produktivnost i impresivnu zabavu

Predstavljamo moć 90Hz po prvi put u G-seriji, unapređena brzina osvežavanja čini skrolovanje i kucanje još lakšim, a fotografije izgledaju bolje. Od čitanja novina do pisanja i-mejlova, unapređen odgovor na dodir osigurava još besprekornije iskustvo korišćenja.

Po prvi put na Nokia uređaju G-serije, korisnici sada mogu da strimuju Netflix u HD rezoluciji, što obezbeđuje optimalan striming svih vaših omiljenih filmova i TV serija u pokretu na Nokia G21 telefonu.

Prelepe fotografije

Obezbeđujući prelepe detalje čak i pri slabom osvetljenju, trostruka kamera od 50MP će svakoga u potpunosti opremiti za snimanje fotografija profesionalnog izgleda. Sa prednje strane, tehnologija veštačke inteligencije osigurava da će vaši večernji selfiji imati dovoljnu količinu svetlosti i jasnoće.

Novi dizajn, ista finska izdržljivost

Predstavljajući potpuno novi dizajn, Nokia G21 je tanji i ergonomičniji. Izrađen od čvrstog polikarbonata, novi dizajn odaje počast izdržljivosti i nordijskoj izvrsnosti koju očekujete od Nokia telefona, dok istovremeno asortimanu donosi osveženi izgled.

Dostupnost

Nokia G21 telefon je dostupan u Srbiji u Nordic Blue (navy) boji u 4/128 GB varijanti po preporučenoj prodajnoj ceni od 23.999 RSD.