Evo ga pravi nož za prave muškarce! Imamo dokaz da kod Kineza mogu da se kupe i ozbiljne stvari.

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Iskoristili smo ove kišne dane i u Bloku 70 pronašli opaku igračku. To je ovaj lovački nož koji će vas ostaviti bez daha čim ga vidite.

Dobro, nije možda lep kao neka njegova skuplja braća iz skupih radnji, ali je zato stvarno opak! Oštrica je čak i nazubljena pa može da se koriti kao testera i za sečenje nekih jako tvrdih stvari. Ovakve modele noževa su prvobitno koristile specijalne vojne jedinice i posebno padobranci zbog čega i ima nazubljenu oštricu da bi mogao da seče konopce. Vremenom se pojavio i u širokoj upotrebi i postao vrlo popularan deo opreme ljubitelja ekstremnih sportova. Zbog oblika oštrice i stvarno zastrašujućih osobina u nekim zemljama je čak i zabranjen.

Njegova plastika nije baš mnogo lepa, ali šta očekujete za 100 dinara?

Super je što ima osigurač pa nećete otfikariti prst dok otvarate konzervu sardina i proklinjete onog ko je zaboravio otvarač kod kuće.

Oštrica je stvarno opasna, pa pazite kako koristite ovaj nožić. Uz to mu je veličina taman da stane u džep ili ranac i ne zauzme baš previše mesta.

Eto, vidite da kod Kineza može da se pronađe nešto stvarno korisno. Čak nemamo nikakve zajedljive komentare ovog puta, što sasvim jasno ukazuje da smo srećni kao dete sa cuclom zbog naše nove igračke.

 

Ako vam se dopada, pogledajte još jedan nožić kupljen kod Kineza!