Otkrili smo najbolji izum na polju higijene još od dezodoransa! I to za neverovatnih 100 dinara!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Kada smo na polici videli ovaj USB usisivač samo što nismo zaplakali od sreće. I to bar iz nekoliko razloga. Za početak potrošili smo samo 100 dinara i kupili nešto korisno i atraktivno što znači da će urednici biti srećni. Takođe, moćićemo da usisamo tastaturu za kojom naravno jedemo 3 obroka dnevno, masnim i štrokavim prstima. A pošto su istraživanja otkrila da su upravo tastature najprljaviji predmeti u kancelariji i kući ovaj usisivač će pomoći da se sačuvamo od masovne epidemije koja bi nas sve ubila pre ili kasnije. A to ne bi bilo baš ok.

Dakle usisivač! Dolazi u zelenoj boji što se baš uklapa u prolećno raspoloženje. Još jedan plus! Dovoljno je da ga uštekate u USB priključak, pomolite se da vam neće spaliti ceo računar i onda lepo očistite svu tu štroku koja se godinama skupljala oko vas. Pored običnog usisivača možete da na kraj stavite i četku koja će biti i još bolja. Sa 33 posto manje energije i vremena ćete očistiti sve tvrdokorne mrve. Naravno lupamo, ali je baš zabavno da zvučimo kao TV reklama!

Super je što je kablić dovoljno dugačak da počistite sve i oko vaše stolice. Preporučujemo da kada ste već tu obratite pažnju i na ventilatore na vašem računaru čime stvarno možete i da sačuvate pare pogotovo pred letnju sezonu, pošto su kvarovi zbog pregrevanja baš česti. Eto, najbolje potrošenih 100 dinara ikada!

 

E da! Možete i da ovaj usisivač kupite nekom od kolega kao suptilnu poruku da se malo očisti. Znate kao ono kada klinci kupe dezodorans za rođiš nekom ne baš popularnom u razredu…