Posle letnje pauze koja je potrajala do decembra ponovo smo skoknuli do Kineza u Bloku 70. Pa nismo mi krivi što je bilo lepo vreme pa smo umesto da za vas tražimo jeftine gedžete sedeli na reci i pijuckali koktele. Evo šta smo pronašli za 100 dinara.

Destinacija: Kineski tržni centar
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

I tako mi odemo do Kineza sa 100 dinara! Nije mnogo ali kriza je, šta da se radi! Dvoumili smo se između pakovanja toplih čarapica od nepoznatnog materijala i još jedne baterijske lampe. Ali smo na kraju odabrali jedan kultni gedžet. Čarapice nisu bile dovoljno muževne, a i materijal se previše caklio za pamuk.

 

To je ovaj voleo-bih-da-sam-Zippo upaljač. I pravo da vam kažemo za 100 dinara je baš dobra kopija! Izgleda kao pravi. Dole doduše piše da je marke Star, ali mehanizam za otvaranje radi baš fino, ne zaglavljuje a čak može i da se upali iz prvog pokušaja! Eh da je bilo ovakvih kopija kada smo mi bili klinci.

A pošto se iskreno nadamo da ne pušite, ovaj upaljač će vam poslužiti samo za šmekerisanje u društvu, preživljavanje, paljenje roštilja i veliko loženje! Samo vas molimo bez rokerske kožne jakne, pošto je izašla iz mode. Negde oko 1993. godine.

 

Zato vam otkrivamo najstariji i najbolji trik za otvaranje Zippa jednom rukom. Samo pratite našeg dlakavog urednika kako se loži pre kamerom:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime