Evo ga najluđi gedžet koji možete da kupite kod Kineza! I ne to nije katana od 2000 dinara koja će vas odvesti pravo u zatvor ili ludnicu.

Destinacija: Kineski tržni centar
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Ovo stvarno niste očekivali! Čak ni od ponosnog kineskog naroda! Pronašli smo gedžet zapakovan u neuglednu ali vrlo stilsku kutijicu. To vam je dragi naši trimer za dlačice iz nosa i ušiju! Stvarno vam kažemo.

Radi na baterije i izgleda pa prilično zastrašujuće. Ako se usudite da ga upotrebite trebalo bi da vam secne sve te dlake na tim groznim mestima koje vas sigurno nerviraju. A i vašu devojku još više. I vašu buduću devojku ako imate takve planove.

Za 300 dinara ćete tako dobiti lepotu i urednost kakvu možete samo da sanjate ako koristite obične makazice. Zato ga smestite u džep od pantalona, a onaj od košulje ostavite rezervisan za žuti plastični češalj. Baš kao što to rade pravi šmekeri! Ne zaboravite i da koristite Brion losion posle brijanja, pošto ide u paketu tog stilskog savršenstva!

E tu dolazimo do cake! Da, ona uvek postoji kod bratskoj kineskog naroda. Postoji naravno i mogućnost da se trimer zaglavi i počupa vas za sve pare, što je idealan trenutak da se podsetite svih psovki koje ste čuli u životu.
 

Ali znate kako se kaže – ko riskira profitira!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime