Braća Kinezi ne samo da nude gomilu neverovatnih gedžeta, već i jedinstvenu priliku da odete u zatvor za samo 100 dinara ako niste profesionalni lovac ili radnik u klanici!

Destinacija: Kineski tržni centar
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Dakle odmah da se razumemo. Ova igračka nije za decu, nervno labilne i one sa crnim spiskom prijatelja. Baš kao ni za penzionere, radnike u državnim firmama i sve ljute na kontrolore Busa Plusa. Stvarno vam kažemo! Zapravo ovo vam je najjeftnija ulaznica u pritvor koju možete da zamislite.

Za 100 dinži dobijate metalnu retro praćku kao i metalne kuglice u prilogu. Sve deluje dovoljno strašno da možete da ubijete divlju svinju ili sasvim lako greškom izbijete oko. A kapiramo da to ipak niste planirali za ovo popodne. Zato bolje ni ne pomišljajte na kupovinu ovoga.

Najluđe od svega je što sve deluje baš kvalitetno. Što nije baš stvar koju očekujete kod Kineza. Praćka je tako napravljena od metala sa sve drvenom drškom. Prateće gume su debele i moćne, a tu je čak i kožni nosač za municiju. Koju dobijate gratis u prilogu!

Toliko je dobro da nas plaši. Zato još uvek nismo otpakovali kesicu pošto nismo baš sigurni da će svet biti bezbedan u tom slučaju.

Super je, ali bolje je preskočite! Kada vas lepo molimo!