Dosta je bilo mačo gedžeta za preživljavanje, kampovanje i lov na sitne i krupne životinje. Sada smo potražili nešto za sve vas kućne moljce.

Vidite ovu belu fleku na slici iznad. To je noćna lampa! Dovoljno je da je uštekate u utičnicu i sijaće svojom umilnom plavkastom svetlošću. Ideja je da je stavite negde u stan kako biste videli put do kupatila u sred noći.

Čini nam se da je uz to napravljena i u skladu sa štedljivim standardima, pošto ima taj oblik karakterističan za eko sijalice. Nećete verovati ali imate tu čak i prekidač. I to sve za samo 80 dinara.

E sad, pošto izgled ne uliva baš poverenje, iskreno bismo se plašili da ovo čudo ostavimo upaljeno bez nadzora bar 2 odrasle osobe duže od 2 minuta. Uz to ne bismo vam preporučili ni da je držite blizu kreveta, pošto štedljive sijalice imaju neke opasne gasove. Doduše samo kada se razbiju, ali ova ne izgleda baš kao da je cela. Zato je recimo kineska noćna lampa dobra, kada je potrebno da ostanete budni cele noći. Upalite je i oči nećete sklopiti. Idealno za spremanje ispita.

Ipak, nije loše da je imate u kući za slučaj da vam zatreba neko mobilno svetlo hitno.

Eto, pravi kućni gedžet, nego šta!