Najbolje stvari u životu su najjednostavnije. Zapravo su besplatne, ali to bi bilo malo previše da očekujemo od plemenitih kineskih prodavaca u Bloku 70. Ovog puta smo zato potražili nešto jednostavno ali korisno.

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Mini svetlo! To je ime ovog gedžeta koji će vam spasiti život. Odnosno koji bi trebalo da vam spasi život, ali koji na vašu žalost to neće uraditi.

Ideja je sasvim jednostavna i sasvim genijalna. Potrebno je da ga stavite oko vrata ili možda u džep i kada se izgubite u šumi za vreme prvomajskog roštilja ili možda ostanete bez ortaka u masi ljudi koji pokušavaju da dođu do Main Stage na Exitu, samo upalite vaše Mini svetlo i pokažite svoju lokaciju. Onda će neka brižna duša od vaših ortaka da vas pronađe i spašen vam je život.

Ali, scenario će ipak biti malo drugačiji. Kada shvatite da ste se izgubili, taj tračak nade će se istopiti brže nego nada da ćete dobiti nagradu od Frikom sladoleda. Odnosno čim shvatite da vaše sigurnosno svetlo, pa, ne radi. Crkla baterija pa još i iscurela svuda okolo. A bila je tako dobra zamisao. Ako preživite možete da skoknete do Kineza i žalite se. A ako ne, više sreće u sledećem životu, ko vas je terao da kupujete to jeftino đubre.

1 KOMENTAR

Comments are closed.