Ova Mini baterijska lampa je verovatno najbolja kupovina koju možete da obavite u okviru priprema za zimu 2022 – 2023.

Pošto nešto baš i nemamo poverenja u domaće stručnjake koji nas ubeđuju da restrikcija neće biti, potražili smo najbolje lampe koje rade na baterije.

Destinacija: Ali Express
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 500 dinara
Status: Obavljeno

Posle sati i sati pretraga i čitanja recenzija korisnika, pronašli smo najbolju baterijsku lampu koja ispunjava sve važne osobine: jeftina je (oko 4 evra), mala je i sija neverovatno snažno.

Mini baterijska lampa nema neki poseban naziv i isti proizvod ima više prodavaca na online prodavnici. Tražite one sa više narudžbina, dobrim ocenama i naravno uz najnižu cenu. Mi smo je platili oko 4 evra i stigla je za dvadesetak dana uz besplatnu poštarinu.

Što se tiče karakteristika one su impresivne. COB LED daje 400 lumena svetla i to je baš mnogo. Zapravo, minijaturna lampa daje dovoljno svetla za sobu u kojoj možete normalno da funkcionišete.

Lampica ima karabinjer i magnet i lako ćete je postaviti na željeno mesto. Uz to može da se koristi kao otvarač za flaše. I otporna je na vodu po standardu IPX4.

Ugrađena je punjiva litijumska baterija kapaciteta 500 mAh, što znači da će pružiti oko 3 sata svetla. Puni se 5 sati kada je sasvim prazna i to standardnim USB kablom.

Možete ja nositi kao privezak za ključeve, pošto je napravljena od aluminijuma i neće se raspasti.

baterijska-lampa
baterijska-lampa