Ponovo smo skoknuli do Kineza u Bloku 70. Ovoga puta su nam urednici dali 150 dinara i rekli da se ne vraćamo bez nekog ozbiljnog gedžeta. Prokleti bili!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 150 dinara
Status: Obavljeno

 

Kineska ekonomija, Mao Ce Tung i hiljadu rascvetalih ruža revolucije nas ipak nije izneverilo! U komunizam uvek možeš da se pouzdaš! Barem što se tiče jeftinih gluposti za koje nikad ne znaš kada će prestati da rade.

 

Nabacili smo ovu baterijsku lampu sa LED diodom, posle malo cenkanja i par kineskih psovki koje smo naučili na netu. Toliko je jaka da ćete moći da navodite avione za sletanje po magli ili da komunicirate sa vanzemaljcima. Kako je napravljena od aluminijuma izdržaće sve izazive koje joj budete postavili – griženje vašeg psa, gađanje vaše devojke ili vaš pokušaj da stavite pogrešnu bateriju. Tu su i gumeni tasteri što znači da bi trebalo da je otporna i na vodu. To ipak nismo probali da se ne bi smo razočarali u kineske proizvode.

 

Ko se prvi javi na nagrade @ dominomagazin.com i pošalje nam svoju adresu dobiće ovu Domino olovku na poklon. Niste valjda mislili da ćemo da vam pošaljemo baterijsku? Nažalost direktorki se toliko dopada da je uzela za sebe.

 

Ne propustite predhodne Budget Gadget avanture – ultimativni muški alat koga se ne bi postideo ni Rambo i svetleće štapiće koje prave za istraživanje svemira.

3 KOMENTARI

 1. pfff sigurno za jednokratnu upotrebu… 😛

  ima bre u Office1Superstore:

  LAMPA 9007 (crna, plava, silver)
  Tri led diode
  U metalnoj kutiji
  Dimenzije lampe Ø 3,4×10 cm
  [379,66 RSD + 18,00% PDV]

  LAMPA SA KOMPASOM 9016 (crna)
  Metalna kutija
  Dimenzije lampe Ø 3 x 11 cm
  [466,95 RSD + 18,00% PDV]

  http://www.office1.rs

Comments are closed.