Sigurno čuli za drevnu kinesku poslovicu koja glasi: "Ko svaki put u bloku 70 kupi i baterijsku lampu uživaće u sreći i bogatstvu do kraja života a onda ga čeka večno uživanje u raju ili opciona reinkarnacija za budiste!"  Ma, stvarno vam kažemo!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 150 dinara
Status: Obavljeno

Da, znamo da smo već dosadili i Bogu i narodu sa kineskim baterijskim lampama ali vidite samo kako je slatka! Pa kako smo mogli da odolimo!

I ne samo što je napravljena od metala pa uliva poverenje već ima i LED svetleće diode. Eto, znači kupili smo je zbog tehnološkog napretka i zbog toga što želimo da pružimo podršku održivom razvoju. Ma toliko je dobra da ćemo zvati ministarstvo da kupe par komada i za našu armiju!

Dakle, tu je 9 LED dioda koje će biti dovoljne da osvetlite čak i najmračnije tajne u vašem životu. Ili možda spavaću sobu nekog preko puta ulice ako imate dobar pogled kroz otvoren prozor. Samo to uradite na svoju odgovornost pa nemojte posle mi da vam budemo krivi kada vas poseti krupni dečko slatke komšinice koji je uz to i bivši član 63. padobranske…

Zato je bolje strpajte je u ranac i nikad ne znate kada će vam zatrebati. Eh da, radi na 3 AAA baterije i stvarno radi. Čak nije ni prekidala onako kao što samo kineske baterijske umeju. Znate onako na sitno, samo da vas nervira!

Eto, vidite da vredi tih 150 dindži.