Otkrivamo još jednu tajnu kinesku tajnu, zbog koje ćemo sada biti u strateškoj prednosti u odnosu na sve ostale naučno tehnološke centre sveta! Da bre!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 50 dinara
Status: Obavljeno

 

Sigurno ste do sada shvatili da je Kineski tržni centar mistično mesto koje krije svoje brojne mračne tajne.

Ovog puta smo pronašli nešto za šta ni mi sami nismo sigurni čemu služi, mada imamo neke ideje.

Ova žuta alatka dolazi u kutiji sa nacrtanim povrćem, što bi trebalo da ukazuje da je napravljena kao kuhinjsko pomagalo. Možda ćete njom i uspeti da oljuštite krastavac, probušite rupu u tikvici ili napravite ove fantastične oblike koji će oduševiti vaše goste. Baš kao na TV reklamama. Ako poručite odmah dobićete 2 komada, 6 noževa i anatomski jastuk gratis i sve to za samo 8900 dinara.

Dobro, nećete, a ovo čudo košta samo 50 dinara. Ali da vam kažemo nešto. Cela ta priča oko kuvanja je samo maska. Kinezi su se odlično setili da sakriju svoja vrhunska tehnološka dostignuća. Samo džaba im to pošto je Domino Magazin u akciji istraživačkog novinarstva. Znate čemu služi ovo? To vam je češkalica za leđa. I to opasno dobra! Ako želite možete da se nežnim plastičnim zubcima blago češkate skoro ka da ste na azijskoj masaži kod prelepe Azijatkinje, a ako ste od onih opasnih možete da upotrebite i metalni deo i unesete malo zabave u život pošto vam posle toga ne gine poseta Urgentnom.

Šta kažete? Najbolje potrošenih 50 dinara ikada!