Vip Mobile je nedavno predstavio novi maleni BlackBerry Curve 8900 i ponovo preduhitrio konkurenciju na tržištu mobilnih operatera.

Kao naslednik serije Curve 8310-8330 i model 8900 spada u srednju klasu ovih uređaja, između kompaktnog Pearl i nešto većeg Bold. Novi uređaj je tanji od predhodnika, ali i dovoljno veliki da ekran i tastatura budu sasvim zadovoljavajućih dimenzija. I ovde je zaštitni znak BlackBerry pametnih telefona – QWERTY tastatura, sa razdvojenim tasterima tvrdog hoda, koja nam se više dopala nego previše tvrda kod modela Bold. Dijagonala vrhunskog ekrana je 2.4 inča, a rezolucija od 480 x 360 tačaka će vas izuti iz cipela i ostaviti bez daha. Tu je i kuglica, koja se pokazala kao odlično rešenje za navigaciju. BlackBerry je unapredio i kameru, koja je ovde rezolucije 3.2 miliona tačaka. Podešavanje mail-a je potpuno pojednostavljeno i svodi se na to da odaberete jednu ili više mail adresa koju želite da koristite na vašem uređaju, ukucate podatke i uređaj će automatski početi da preuzima vašu poštu. Moguće je instalirati i brojne dodatne aplikacije koje će vam olakšati život van kancelarije, od Gmail pa do Facebook, MSN ili Gtalk.
 
Vip Mobile korisnicima nudi BlackBerry Curve 8900 već od 18.999 dinara, u zavisnosti od paketa koji odaberete. Ne zaboravite da je na sve tarife neophodno dodati i 1000 dinara za BlackBerry Internet Servis koji podrazumeva 15 MB protoka mesečno za primanje i slanje e-mail poruka i pretraživanje Interneta u nacionalnom saobraćaju kao i 1,5 MB mesečno u romingu. BlackBerry koristi tehnologiju visoke kompresije podataka što znači da će ovaj protok biti više nego dovoljan čak i naprednim korisnicima. Sve dodatne informacije potražite na portalu Vip Mobile.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime