Kompanija Apple je početkom meseca septembra predstavila nove iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefone koji su se na domaćem tržištu u prodaji pojavili od 23. oktobra. Reč je o telefonima koji su na svim testovima pokazali maksimalnu superiornost u odnosu na konkurenciju i još jednom Apple postavili na tron, bar kada je svet pametnih telefona upitanju. Koliko je reč o moćnim uređajima najbolje govori i podatak da su isti za samo 3 dana prodati u preko 13 miliona primeraka što je apsolutni rekord ikada postavljen za startnu prodaju jednog pametnog telefona. Potpuno očekivano većina kupaca kako stranih, tako i domaćih je zainteresovana za model iPhone 6s koji je u odnosu na Plus model manji i kompaktniji, ali hardverski gotovo isti. Mi smo imali priliku da se malo detaljnije upoznamo sa njim i evo po čemu se izdvaja od svog prethodnika.

Apple na novom iPhone 6s telefonu vizuelno ništa nije menjao u odnosu na iPhone 6 – isti oblik, aluminjumsko kućište i raspored fizički vidljivih komponenti krase i novi iPhone 6s. Izrada je očekivano besprekorna i odmah po uzimanju telefona u ruke se vidi da je kompanija iz Kupertina maksimalno uložila u ovaj telefon. Sa druge strane novi iPhone 6s je hardverski daleko napredniji u poređenju sa svojim prethodnikom i to prvenstveno zbog snažnog 64-bitnog procesora i moćnog koprocesora koji je zadužen za koordinaciju ugrađenih senzora i ispomoć centralnom procesoru kod zahtevnih procesa. Od ostalih hardverski bitnih komponenti posebno se izdvaja Retina ekran dijagonale 4.7 inča i rezolucije 1334×750 piksela koji donosi kristalno jasnu sliku maksimalne detaljnosti i verno reprodukovanih boja. Upravo zbog Retina ekrana iPhone 6s je mnogo više od običnog pametnog telefona, on je centar dobre zabave i gedžet sa kojim možete uživati u multimediji visoke definicije.

Jača strana iPhone 6s telefona se krije i u njegovim mogućnostima za bežično povezivanje, kao i u revolucionarnoj 3D Touch tehnologiji koja omogućva pregled i upravljanje najrazličitijim sadržajima na jedan nov, inutitivniji i sasvim drugačiji način. Sa 3D Touch tehnologijom korisnik ima najviše benefita prilikom obavljanja svakodnevnih akcija, tj. prilikom pregleda poruka, mailova, video i slikovnih sadržaja, ali i prilikom kreiranja fotografija i selfija. Apple je novi iPhone 6s opremio i sa veoma snažnom prednjom FaceTime HD (5MP) i zadnjom iSight (12MP) kamericom koje donose gotovo savršene fotografije i selfije, ali i veoma kvalitetne video snimke koji u zavisnosti od potreba korisnika mogu dalje da se obrađuju. Pored iPhone 6s telefona Apple u pakovanju isporučuje i proverene EarPods slušalice, ali i odlično prateće uputstvo na preko 30 jezika (našeg za sada nema). Potpuno očekivano sa novim iPhone 6s telefon dolazi i novi iOS 9 koji je u odnosu na svog prethodnika bogatiji za preko 200 novih funkcija, kao i za zavidan broj sigurnosnih dodataka.

Suma sumarum novi iPhone 6s je na nas ostavio ozbiljno dobar utisak pogotovo 3D Touch tehnologija koja upotrebnu vrednost pomenutog podiže na najviši mogući nivo. I u vizuelnom i u hardverskom pogledu ovo je definitivno najbolji telefon na tržištu koji za sada nema adekvatnu konkurenciju. Kupci mogu da biraju između Silver, Space Gray, Gold i Rose Gold modela sa 16GB, 64GB i 128GB skladišnog prostora. Sjajna vest za domaće potrošače je da novi iPhone 6s telefon mogu da nabave i u WinWin Apple autorizovanim prodavnicama. Probajte novi iPhone 6s telefon, sigurni smo da će vas oduševiti!

Cena (sa PDV-om): od 96.890,00 dinara
Kontakt: WinWin

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime