Svi snobovi sveta koji bi voleli da su mnogo kreativni danas su doživeli kolektivni orgazam kada je njihov omiljeni guru i šef njihovog ljubljenog Apple-a Steve Jobs najavio novi-super-moderni-nikad-viđeni-promeniće-svet računar koji će biti nešto između telefona i prenosivog računara. On će se zvati iPad i kažu da će napraviti pravu revoluciju. Apple iPad će moći da ide na Internet, da poručuje muziku i filmove sa iTunes i imaće ekran osetljiv na dodir. "Ono što iPad radi je fantastično. To je najbolje iskustvo korišćenja Interneta koje ste ikada imali. Fenomenalno je videti celu web stranu na ekranu osetljivom na dodir. Puno bolje od laptopa. Puno bolje od pametnog mobilnog", rekao je Jobs.

 

Stvarno neviđeno revolucionarno! Ima Internet! Wow! Samo je zaboravio da spomene da tablet PC računari postoje već oko 15 godina, a da ekran osetljiv na dodir uopšte nije dobra ideja za kucanje teksta i da ustvari uopšte ne kapiramo zašto se "Internet bolje vidi" na ovom ekranu nego na bilo kom drugom?

Uostalom pogledajte epizodu Simpsonovih u kojoj Bart svima objašnjava kako Steve MOBS piški po svim uređajima i slično. Ta nam je omiljena!

3 KOMENTARI

  1. Braćo i sestre, nema vam ovaj tekst veze sa životom. I ja sam mrzeo Apple eto čisto tako kao vi, da ga mrzim tek onako. A trebao mi je dobar smartphone, da mogu da bacim pogled na mail na brzaka uvek i svuda. Posle muke sa nekoliko HTC-a, Blackberry-ja i Nokija, kupih polovni iPhone 3G i uverih se kakvo je to čudo od user-friendly interfejsa. Posle mesec dana nisam žalio lovu i kupio sam 3GS. Danas ga ne bi dao ni za jedan fon na svetu.

    Čovek ne hvali to što iPad ima internet, nego hvali interfejs. Ja ne mogu da ga hvalim dok ne probam, ali verujem da je revolucionaran, kao iPhone-ov.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime