Poslednji je trenutak da kupite foto aparat za ovo letovanje. Samo nemate baš nešto para, bojite se da ćete ga izgubiti, da će ga deca ispustiti. Ali biste ipak voleli da napravite neke super sličice sa mora, a još kada biste imali i podvodni model, to bi bila prava ludnica!

Pa znate šta? Imamo ideju!

Nabacite Nikon Coolpix S30 i rešili ste baš sve probleme.

Ovaj model je napravljen za celu porodicu, i to sa sve nestašnom decom, trapavim roditeljima i blesavim psom koji voli da grize stvari, skače u vodu bez upozorenja i sve drugo po redu.

S30 je otporan na udarce, a uz to je i vodootporan, što ga čini prilično neuništivim. Dakle, ne morate da se brinete da će mu se nešto dogoditi, a moći ćete da pravite i zabavne podvodne slike o čemu ste oduvek maštali zar ne?.

Aparat će izdržati potapanje do 3 metra dubine, što je više nego dovoljno, baš kao i padove sa visine od jednog metra.

Uz to je veoma jednostavan za korišćenje, a Nikon kaže da ćete lakše slikati nego što vozite bicikl. Tastera uopšte nema previše, veliki su i super logično postavljeni, pa stvarno nećete morati da mozgate čemu svi oni zapravo služe. Da, to znači da će i bakica koju ste zamolili da vas slika uspeti da vam ne odseče deo tela ili člana porodice ispred neke popularne destinacije koju ste posetili.

Ekran je od 2.7 inča, a tu je optički zum sa trostrukim povećanjem. Senzor snima fotografije rezolucije 10 megapiksela, dok aparat koristi jeftine i lako dostupne SD kartice. U kompletu se dobijaju dve obične AA baterije. Uvek savetujemo da kupite odmah one punjive i to bar 4 komada. Ipak ako ostanete bez struje, uvek možete da skoknete do prvog supermarketa i kupite nove baterije za stotinak dinara.

Kvalitet fotografija je vrlo dobar, i biće više nego dovoljan najvećem procentu korisnika. Po sunčanom danu, pa i u vodi, one će biti oštre i svetle, a kada slikate noću ipak izbegavajte veliki zum, kako bi do senzora došlo što više svetla. Tako će vam slike biti oštrije i kontrastnije. Ovaj model snima i video, što će vam doneti beskrajnu letnju zabavu na plaži. Uz sve to, S30 stiže i u više boja!

Eto sada sve znate, samo preostaje da ga potražite u najbližoj prodavnici i pravac na more!

 

Otkrijte još karakteristika modela Coolpix S30 na strani kompanije Refot B

, zvaničnog distributera Nikona za Srbiju, a ne zaboravite da "lajkujete" i Nikon Srbija Facebook stranicu!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime