Kako je saopšteno iz kompanije Amazon sada može da se nabavi narukvica koja prati vaše zdravlje i zove se Halo.

Ovaj uređaj je otporan na vodu i ima više veličina. Halo prati kretanje, otkucaje srca, spavanje, temperaturu u snu.

Tokom vežbanja, hodanja, trčanja, planinarenja dobićete izveštaje o stanju organizma, pređenoj kilometraži. I sve se to boduje pa ćete tačno znati na čemu ste, odnosno koliko zdravo živite.

Ukoliko sedite više nego što treba izgubićete pozitivne bodove.

Takođe se prati i vaše emocionalno stanje i to tako što se tokom dana analizira korisnikov glas. Beleži se stanje agresivnosti, neodlučnosti, energičnosti… Svakako je važno, napominje se, da se ove analize brišu čim se obrade.

Ovo je nešto novo za Amazon i svakako se ide u susret potrebama potrošača. Briga o zdravlju sada preokupira svakog, pogotovo u ovo vreme pandemije covid 19.

U ovaj posao Amazon je uključio niz stručnjaka, lekare raznih specijalnosti, trenere u želji, kako su istakli, da posao bude obavljen što kvalitetnije.

Kao što je poznato Amaon je pre pet godina osnovao tim koji se bavi zdravstvenom zaštitom koji je nazvan Amazon Care. Jedna od grupa za zdravstvenu zaštitu analizira covid 19.

U Amazonu ističu da bi želeli ovim raznovrsnim programima vezanim za zdravlje da ostvare prisniji odnos sa svojim potrošačima uz poštovanje privatnosti i poverenja. Cilj je poboljšanje zdravstvene zaštite kupaca.

Ovaj proizovd je testiran na velikom brolju ljudi a svi podaci se mogu obrisati.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime