Ako vas zanima koji su to najbolji pametni telefoni za 2018 godinu evo par ideja.

Business Insider objavio je listu trenutno najboljih pametnih telefona. Možda bi oko tačnog rasoreda moglo i da se diskutuje ali ovo je svakako dobar je podsetnik na stvarno kvalitetne modele. Dakle, sa onima koji su na listi definitivno nećete pogrešiti.

Ako vas zanima i lista telefona sa najboljim kamerama za 2018 godinu, ovde imate tekst o tome.

20. BlackBerry KeyOne
19. Motorola Moto Z2 Force
18. Moto G6
17. iPhone 6S/6S Plus/
16. Essential Phone
15. Apple iPhone 7 Plus
14. Galaxy S8 i S8 Plus
13. Razer Phone
12. Huawei Mate 10
11. Samsung Galaxy Note
10. HTC U12+

HTC je ovim modelom deneo sjajne boje koje se menjaju u zavisnosti od svetla, što je definitivno drugačije rešenje od svega do sada na temu kućišta. Kao i drugi HTC modeli i ovaj donosi vrhunske karakterike.

9. LG G7

Ljubitelji muzike bi trebalo da ga imaju u vidu. Naravno radi se o premium modelu koji ima vrlo kvalitetnu amplifikaciju signala što doprinosi kvalitetu zvuka.

8. Google Pixel 2

Ima najčistiji Android od svih modela. Dakle radiće savršeno. Dodajte tome i sjajnu kameru, performanse i bateriju. Takođe je i vodootporan.

7. Apple iPhone 8

Ako već imate iPhone 7 ili 7 Plus i zadovoljni ste, ne postoji ni jedan jedini razlog da kupujete osmicu.  Pošto je sve oprilike isto. Inače radi se o kvalitetnom telefonu sa dobrom kamerom.

6. Samsung Galaxy S9

Ovo je odličan uređaj i ako tražite vrhunski telefon sa Androidom.

5. Google Pixel 2 XL

Definitivno je jedan od najboljih uređaja na tržištu. Uzmite sve ono što je dobro na običnom Pixelu, povećajte ga i dodajte malo bolji dizajn i eto ga.

4. Apple iPhone X

Njegov dizajn je definitivno bio prekretnica. Ipak, previše je skup a ne donosi ništa revolucionarno.

3. Apple iPhone 8 Plus

Od svih uređaja koje je Apple prošle godine izbacio, iPhone 8 Plus je ubedljivo najbolji izbor. Doduše ne donosi ništa spektakularno novo u odnosu na 7 Plus. Ipak kamera mu je sjajna a cena mu ej za razliku od desetke, daleko prihvatljivija.

2. Samsung Galaxy S9 Plus

Sve što važi za iPhoneu 8 Plus važo u za S9 plus i na to dodajte još bolju kameru. Sve ono što tražite od pametnog telefona, pronaći ćete u S9 Plus. Ovde nema greške

1. OnePlus 6

Ovaj model po prihvatljivoj ceni donosi zaista puno toga. Ništa ne radi najbolje, ali sve u paketu pruža premium iskustvo za vrlo malo novca.

Takođe ima bolje performanse od svih ostalih Androida, odličan dizajn, kamera vas neće razočarati, ima i najbrže punjenje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime