Dvanaesta premijera Studio Centra u saradnji sa Malim pozorištem “Duško Radović”– HOLIVUD, premijerno će biti izvedena u Malom pozorištu “Duško Radović” na Novom Beogradu, u utorak, 10. aprila sa početkom u 20 časova. Reprizno izvođenje zakazano je za 22. april, takođe u 20 časova. Predstava će biti na redovnom repertoaru Malog pozorišta “Duško Radović”.

U predstavi igra 13 mladih glumaca Studio Centra koji su osam meseci radili na ovoj, izuzetno zahtevnoj i originalnoj predstavi.

HOLIVUD

„U Holivudu te ljudi uvek dodiruju – ne zato što im se sviđaš, već zato što hoće da vide koliko si mek, pre nego što te živog pojedu. Holivud je surov grad i posao je surov, i ako ne paziš na svaki korak, jedna od ove dve stvari će te ubiti.“

Istinita priča o poznatom holivudskom scenaristi koji zapada u profesionalnu i životnu krizu, kada iznenada sa svoje terase ugleda brutalno ubistvo koje će pokušati da pretvori u svoj sledeći filmski hit.
„Holivud“ je surova priča o tome šta se sve radi u Holivudu zbog uspeha. Kakva je druga strana šou biznisa i da li je Holivud zaista tako ružičast kao što nam se čini?

Veliki broj tinejdžera, gledajući televiziju, filmove, kao i razne glamurozne svečanosti poput dodele Oskara, imaju sliku o Holivudu kao o rajskom mestu za život u kojem svi imaju mnogo novca, žive u ogromnim vilama, uživaju u stečenoj slavi i nemaju nikakvih životnih problema. Međutim, stvarnost je potpuno drugačija.

Pozorišna predstava „Holivud“ rađena je u nešto drugačijoj pozorišnoj formi od uobičajene. Reč je o triler priči zasnovanoj po istinitom događaju. Predstava će biti obogaćena svetlosnim efektima i predstavljaće pravi užitak za sve generacije.

 

Poklanjamo 3×2 ulaznice za predstavu 22. aprila. Pošaljite mail na [email protected]

 

Dramatizacija romana i režija: Nenad Radović
Vizuelni dizajn predstave: Bojana Radović
Izbor muzike: Aleksandar Marković
Stručni saradnik: Čarni Đerić
Dizajn štampanog materijala: Andrijana Milojević – Vrandečić
Tehnička podrška: Malo pozorište „Duško Radović“
Produkcija: Studio Centar

IGRAJU:  Bojan Živković, Andrija Mladenović, Ivan Đurić, Vasilije Krstić, Jelena Jekić, Sara Dragićević, Sofija Ivanović, Aleksandra Pavić, Jovica Bukovala, Đorđe Kosić, Tamara Popović, Ana Radić i Nemanja Stanković