Majstori plesa Lord of the dance nastupiće u Kombank Areni, 18. marta a planirano je da u Beograd stignu 17. marta na dan velikog irskog praznika – St. Patrick’s Day. Trupa će svoj praznik obeležiti upravo u Beogradu u prepoznatljivom stilu, na proslavi sa dosta igre i u nacionalnim bojama.

Lord of the dance dolazi sa svojom prvom postavkom koja broji 40 plesača. Iako ne nastupa sa njima, idejni tvorac ove trupe i glavni koreograf Michael Flatley često održava treninge sa svojim plesačima. Za nedelju dana, plesači u vežbanju provode 22 sata, a ponekada za usavršavanje novog koraka koji traje 30 sekundi, utroši se čak 8 sati.

 

Majkl Fletli je vlasnik brojnih priznanja i rekorda, a svakako je jedan od najvažnijih onaj u Ginisovoj knjizi rekorda gde se vodi kao čovek sa najbržim nogama na svetu sa neverovatnih 35 udaraca u sekundi! Pored ovoga, malo kome je poznato da Michael ima i šampionsku titulu i to u borilačkoj veštini. Naime, u svojoj mladosti osvojio je prestižnu Golden Gloves za amateriski boks. Danas u svojoj bogatoj kolekciji, ima preko 10.000 DVD snimaka raznih boks mečeva.

Nedavno se našao i na listi top 50 trenutno najmoćnijih Iraca na svetu! Pored Michael, na istoj listi nalaze se i brojni političari kao i glumci George Clooney, Colin Farrell, Anjelica Huston, Bill Murrey i dr.

 "Ne treba zaboraviti da mi nismo pop kultura. Mi nismo Lady Gaga. Naš ples nije čak ni najpopularnija forma plesa. Ipak, mi punimo arene, koje su generalno rezervisane za grupe poput Rolling Stones." – izjavio je Michael Flatley.

Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde na biletarnicama širom sveta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo magije.

Igra puna života, energije i emocije, kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj.

Ulaznice su po cenama od 2200, 2500, 2900, 3300 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime