U Zvezdara teatru 11. februara u 20 časova održaće se premijera prve srpske stand up komedije “Grupna terapija”. S mikrofonom u ruci, sam pred publikom, autor Srđan Jovanović obradovaće publiku reskim i svežim humorom  u teatarskoj formi koja do sada nije viđena na ovim prostorima.

A ovako je sve počelo… « Zapostavljeni, nebitni i ne baš tako mladi glumac, zovimo ga Srđan, rešio je da progovori! Da bi ga ozbiljno shvatili morao je da napiše komediju, a da bi je napisao morao je da kopa po sebi. » Rezultat ovih dubinskih radova je dovoljno materijala za sat i po vremena stand-up komedije edukativnog naziva „Grupna terapija“. Tako Srđan od sredine 2009. godine putuje Balkanom sa mikrofonom u ruci i priča svoju priču. Njegova predstava, u produkciji Kluba komedije „Standup.rs“, doživela je neverovatan uspeh u Makedoniji, Sloveniji i Hrvatskoj, a više od godinu dana redovno je uveseljavala i publiku Bitef-Art-Cafe-a u Beogradu.

Sve više ljudi počelo je da sluša i primećuje Srđana Jovanovića, a činjenica da se prvi ozbiljnije pozabavio žanrom stand-up komedije u Srbiji učinila ga je, bar u sopstvenim očima, „dovoljno bitnim da jednog dana neka ulica ili škola nosi njegovo ime.“ Dok se Srđanovi srednje-dugoročni planovi ne ostvare publika će imati priliku da se u Zvezdara teatru uživo uveri u kvalitete ovog ambicioznog stand-upera. Premijera „Grupne terapije“ zakazana je za 11. februar u 20 časova, a prvo reprizno izvođenje je 21. februara u 22 sata. Cena karte je 700 dinara, dok organizovane posete donose popust od 20 odsto.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime