Koncert grupe VNV Nation održaće se u subotu, 12. decembra u Domu omladine Beograda. Sastav VNV Nation u Beogradu nastupa u okviru aktuelne turneje na kojoj promovišu njihov novi, sedmi po redu studijski album “Of Faith, Power And Glory”. Irsko – engleski duo VNV Nation (Ronan Harris – produkcija, muzika i tekstovi i Mark Jackson – bubnjevi) postoji već 19 godina i jedan su od najautentičnijih sastava na svetskoj alternativnoj muzičkoj sceni.

Njihov jedinstveni zvuk, koji je stvorio podžanr futurepop, kombinacija je savremene elektronike, EBM-a, alternativne plesne muzike sa nadahnutim, inspirativnim tekstovima i emotivnim vokalom, a obuhvata veoma širok opseg od žestokih plesnih numera, do lako pamtljivih balada i simfonijskih orkestracija.

VNV Nation su poznati po izuzetno energičnim nastupima uživo i njihovi koncerti predstavljaju nezaobilazan događaj za sve njihove fanove, ali i za sve ljubitelje bendova kao što su Front 242, Nitzer Ebb, ali i Placebo, New Order ili Depeche Mode.

Cena karte za koncert grupe VNV Nation koji će se održati 12. decembra u Domu omladine Beograda u pretprodaji je 1500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime