Vaya Con Dios 12. oktobra u beogradskoj Kombank Areni izvešće poslednji put svoje najveće hitove, budući da kao važnu tačku svoje tridesetogodišnje karijere vidi i Srbiju, koju ovoga puta posećuje u okviru oproštajne turneje.

Biće to veče posvećeno najvećim hitovima benda, srećan završetak muzičke bajke koja traje već decenijama. Međutim, malo njih zna da priča zvana Vaya Con Dios ima težak početak. Ovoga puta alfa i omega sastava, pevačica Dani Klajn, otkriva kako je sve počelo, šta bi bilo da nije uspela u muzici i da li treba pratiti unutrašnji osećaj kada je posao u pitanju…


 

 

“U životu sam radila mnogo toga, bila sam čistačica, prodavačica, sekretarica u advokatskoj kancelariji… Nisam imala fakultetsku diplomu pa su svi poslovi koje sam tada mogla da obavljam bili poslovi koji nisu bili dobro plaćeni. Naravno, bilo je trenutaka kada sam mislila da sve to ne vodi ničemu”, priča šezdesetogodišnja Dani Klein, nijednog trenutka ne zastajkujući pred naletima sećanja iz ne sasvim prijatne prošlosti.

„Imala sam 31 godinu kada smo objavili `Just a Friend of Mine`. Tada sam imala veoma težak život i bilo je trenutaka kada sam pomislila kako me muzika neće odvesti nikuda. Ali nešto u meni je govorilo da ne bih mogla da se bavim ničim drugim u životu. Na kraju morate… Zapravo, ne morate ništa u životu. Ali ja sam pratila to što sam osećala unutra, htela sam da probam i mislila da ako to ne uspe, naići će nešto drugo. Na kraju se ispostavilo da je to bilo to”, objašnjava Klein.

Ulaznice po ceni od 3.800 i 3.300 RSD za parter (sedenje), 1.700 RSD (stajanje) i 2.200, 2.400 i 2.600 RSD za tribine, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank Arene i putem sajta www.kombankarena.com i www.eventim.rs 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime