Na najvećem pivsko-muzičkom festivalu u ovom delu Evrope ovog leta će od 15. do 19. avgusta na Ušću biti dostupan i „Alternative stage powered by Subbeerni centar“. Zajedno sa Main i Inovative stage-om, ova bina koja je smeštena blizu „Gostionice“, ponudiće posetiocima festivala širi izbor izvođača, pre svega domaćih. Ideja za novi stejdž proistekla je iz saradnje sa novim kultnim mestom u Beogradu, „SubBeernim Centrom“, koji se nalazi u podzemlju Cetinjske 15.

Iako je otvoren krajem prošle godine, „SubBeerni Centar“ je već prepoznat kao žarište nešto alternativnijih muzičkih i kulturno-umetničkih zbivanja u Beogradu. Smešten u centru grada, ovaj veliki underground prostor ugostio je već preko 30 velikih imena kako domaće, tako i regionalne, pa i svetske muzičke scene.

Tokom leta, „SubBeerni Centar“, jedna od najvećih pivnica u regionu, od 4. jula preneo je svoje aktivnosti na „Beer Garden“ koji traje do 28. avgusta. Tokom petodnevnog trajanja Belgrade Beer Festa „Beer Garden powered by SubBeerni Centar“ neće biti aktivan, već nastavlja sa radom u utorak 21. avgusta.

Na ovom stejdžu će nastupati izvođači koji su već sarađivali sa SubBeernim Centrom poput Kande Kodže i Nebojše, Zone B, Obojenog programa, Zostera, Đorđa Miljenovića i mnogih drugih. Posebna muzička poslastica su mladi neafirmisani bendovi koji su ostvarili rezultate na Bunt Rock Festivalu (RTS) i koji će svirati svakog dana na ovoj bini.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime