Nakon 45 godina bavljenja muzikom i niza uspešnih singlova, vlasnik jednog od najoriginalnijih glasova svih vremena Tom Jones izdao je  album “24 hours” koji će pored dobro poznatih hitova predstaviti i beogradskoj publici. Muzički kritičari ovaj album ocenjuju kao najbolji do sada. Razlog je taj što se po prvi put ovaj muzički majstor oprobao i u ulozi tekstopisca većine pesama na albumu koje, svaka na svoj način, simbolizuju njegov život i sadrže mnoštvo autobiografskih elemenata.

Započeo je muzičku karijeru pevušeći u rudnicima rodnog grada Pontypidda gde je radio, ovaj Britanac se tokom niza godina muzičke karijere okušao u svim muzičkim pravcima i žanrovima i to s velikim uspehom. Na pragu 70. godine odlučio je da krene na intimno retrospektivno putovanje kroz svoj život, a rezultat je novi album na kojem je i pesma ”The Road” koju je posvetio svojoj obožavanoj supruzi s kojom je u braku preko 50 godina. To se zove ljubav.

Turneju u okviru koje će gostovati i u Beogradskoj Areni započeo je u junu koncetima u Sjedinjenim Američkim Državama, a završava je serijom koncerata u Las Vegasu.
Trenutno se nalazi u Velikoj Britaniji gde će u sledeća 4 dana održati tri nastupa. Tom Jones će pre koncerta u BG Areni, nastupiti u Budimpešti a nakon koncerta u Beogradu očekuje ga nastup na Malti.

Kao iskusan pevač ume da prepozna prave talente – buduće zvezde, da ih podrži i pomogne im da steknu svoju publiku. Možda je baš zato odabrao da na nastupu u Beogradu 13. novembra pre njega svoje umeće pokaze mlada pevačica Florence Rawlings.

Ulaznice za koncert možete kupiti na prodajnim mestima Card Servisa, Bilet Sevisa i Eventima. Cene su od 2500 dinara za tribine pa do 8000 dinara za lože.

3 KOMENTARI

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime