Posle uspešne saradnje u novembru, Elektrana i Withoutahoe nastavljaju da začinjavaju beogradsku muzičku scenu 21. decembra. Ovog puta, predstavljaju prvu u nizu TANZ POLITIK svirki, u okviru kojih će nastupati regionalni i internacionalni muzičari. Kombinujući svetlosne i zvučne efekte sa pažljivo osmišljenim scenografijama, Tantz Politik večeri će pružiti neobičan sinestetički doživljaj.

U prvoj epizodi TANZ POLITIK uživo sviraju: YusYus, The Flesh Community, ali i subotički i beogradski dj-evi NEOMODERN i LO-RYDE.

YusYus je audio-vizuelni dvojac iz Subotice. Njihovu muziku karakterišu britki ritmovi, okultne sint melodije uz dodatak reverbovanih vokala. Najbliskiji su cold minimal wave žanru. Izdaju za italijansku izdavačku kuću J.A.M. Traxx i za belgijski lejbl Perfekt Funktion ltd. Koncert u Beogradu je prolog njihove evropske turneje zakazane za sledeću godinu.

The Flesh Community je ghetto/dark/elektro bend iz Beograda. Inspirišu ih italo disko, hip-hop, pank i neue deutsche welle kao i industrijske mašine što se može prepoznati i u njihovom zvuku. The Flesh Community svojim svirkama stvaraju atmosferu ispunjenu nabojem i haosom.

Podrška bendovima na TANZ POLITIK svirci će biti subotički dj NEOMODERN kao i beogradski dj LO-RYDE.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime