Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom nastupiti u Sava centru, 24. juna biće u prodaji od srede, 7. maja po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Sava centra, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

 

Ovaj nosilac crnog pojasa sedmi dan i aikido majstor, objavio je svoj prvi album “Songs from the Crystal Cave” 2005. godine kombinujući bluz, pop, džez i rege na kome je usnu harmoniku svirao Stivi Vonder (Stevie Wonder). Album je bio među najprodavanijima na evropskom tržištu.  U narednom “Mojo Priest” iz 2007. ostao je veran bluzu a kritičari ga proglašavaju jednim od najboljih bluz albuma te godine u kojem se u punom svetlu iskazuje Sigalovo sviračko umeće.

Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

Sviranje je usavršavao godinama a ljubav prema muziciranju je delio i svirajući sa najuticajnijim bluz legendama među kojima su BB King, Bo Diddley, John Lee Hoker, Clarence “Gatemouth” Brown i dr.

Njegov urođeni talenat i posvećenost bluzu je očigledan u muzici koju piše i svira. Čak je i legendarni BB King rekao: “Stiven je sjajan gitarista.” Malo kome je poznato da Sigal poseduje i jednu od najvećih kolekcija bluz gitara na svetu.

Ne propustite jedinstvenu priliku da uživo vidite zvezdu koja je do sada snimila preko 40 filmova, dve velike TV serije, poseduje crni pojas sedmi dan i Shihan u aikidu a učenici ga nazivaju “Take Sensei”, u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona! Organizator koncerta je Arena Beograd!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime