Došlo je vreme i da prestonica doživi pravu erupciju pozitivne energije uz niški dvojac – Stereo Bananu! Nakon rasprodatih koncerata u Novom Sadu i Nišu, velemajstori kungfuzije – Naopak i Nemus, premijerno će predstaviti nove pesme beogradskoj publici u subotu, 12. novembra od 22 časa u novom gradskom koncertnom prostoru – Zappa Bazi.

U već prepoznatljivom maniru, ovaj popularni i uvek zanimljivi muzički dvojac odsviraće čak 14 novih pesama, odnosno različite muzičke žanrove i široki spektar gradskih tema južne prestonice.

Sa albuma „Niške strasti” izdvojile su se pesme poput „Hare, Hare” i„Mokar spid”. One se sada ravnopravno nalaze na njihovoj koncertnoj plejlisti u društvu proverenih hitova kao što su „Melem”, „5 do 12” i „Nemoj da znojiš tehniku”…

Svojevrsna muzička senzacija obećava dobar provod, a karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 1000 dinara u Zappa Baru ( Kralja Petra 41 ) a na dan koncerta na ulazu Zappa Baze po ceni od 1200 dinara.

Novi album Stereo Banane „Niške strasti” dostupan je na streaming platformama, a izdanje je objavila mlada diskografska kuća Midget Unit Records.