KC Grad dosledno svojim sklonostima ka „drugačijim“, svoju petu sezonu započinje serijom specijalnih događaja. Prvi od njih i to prvi u saradnji sa kolektivom Banda Panda dolazi iz Pariza.

 

Za francuski electroclash duo SEXY SUSHI, koji čine Rebeka Warrior i Mitch Silver, već godinama važi da imaju jedan od najenergičnijih nastupa kada je reč o elektronskoj muzičkoj sceni. Prvi materijal „Défonce Ton Ampli“ izdaju 2005. godine da bi već prvim hitovima poput „DVD“, „ As I Lay Dead“ i „Sex Appeal“ osvojili srca onih koji su bili na strani muzičara poput Peaches, I-F, Miss Kittin, Näd Mika… Inače, Mitch Silver je široj publici poznatiji kao College, osnivač Valerie kolektiva i čovek koji je pisao muziku za dobro poznati film „Drive“. Remikse za Sexy Sushi su, između ostalih, radili i Vitalic i Anoraak.

Njihov iskren pristup sirovom electroclash zvuku i smisleno pogrdnim tekstovima je do danas ostao netaknut. Novi dupli album „Vous N’allez Pas Repartir Les Mains Vides ?“ je ostao dosledan izletima u nedozvoljeno. Ekscentričnom duu se na sceni pridružuje i treći član čija će uloga do samog koncerta ostati misterija.

Pripremite se da se 13. septembra doživite novo iskustvo u Beogradu kada je elektronska muzika u pitanju!

Koncert se održava u saradnji Kulturnog centra Grad i Francuskog instituta u Beogradu.

Domaću podršku čine DJ kolektivi Banda Panda i Midnight Cowboys.

Karte po pretprodajnoj ceni od 350 RSD mogu se naći u KC Grad. Cena karte na dan nastupa iznosiće 500 RSD.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime