Čuvena soul pevačica Sade će održati koncert u Beogradu i to u Beogradskoj Areni 30. oktobra.

Šade je otpočela turneju 16. juna u Americi koncertom u Baltimoru, a ukupno će posetiti 54 grada. To će biti prva prilika da je obožavaoci čuju uživo posle turneje sa albumom ‘Lovers Live’ 2001.godine. Od objavljivanja svog debi albuma ‘Diamond Life’ 1984. do sada je objavila pet studijskih albuma, a svi su dospeli u Top 10 po Bilbordovoj listi ‘Top 200 Album Chart’. Od 1984. do danas prodato je više od 55 miliona primeraka.

Njen poslednji studijski album ‘Soldier of Love’ ostvario je zavidan uspeh u celom svetu i debitovao kao broj 1, zadržavši se u Americi na vrhu pune tri nedelje. Prodat je u više od dva i po miliona primeraka, i dostigao dijamantski tiraž.

U maju ove godine Šade je objavila album ‘The Ultimate Collection’ koji sadrži njene najpoznatije hitove, kao i tri do sada neobjavljene pesme.

Karte za koncert biće u prodaji od srede, 31. avgusta, po cenama od 3.500 pa do 6.900 dinara na prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, “Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime