Samo nekoliko dana pred koncert, Nouvelle Vague poručuju da se raduju dolasku u Beograd i nastupu pred domaćom publikom za koju kažu da spada u jednu od najboljih.

„Stvarno smo srećni što se vraćamo u Beograd. Imamo jako lepe utiske sa svih koncerata koje smo odsvirali tu. Nadamo se da će vam se svideti ovaj šou i taj novi pravac kojim smo krenuli“ kaže Mark Kolin, autor projekta Nouvelle Vague.

Nouvelle Vague u Beograd dolaze sa novim muzičko-scenskim performansom „Dawn Of Innocence“ koji je osmislio poznati francuski kostimofraf i kreator Žan Šarl de Kastelbažak, poznat po radu sa velikim muzičkim zvezdama kao što su Majkl Džekson, Seks Pistols i Lejdi Gaga.

Obzirom na to da će ovo biti njihov četvrti dolazak u Srbiju i Nouvelle Vague imaju prvu asocijaciju kada se spomene Beograd: “Ona široka avenija sa kafićima svuda, ne sećam se tačno kako se zove. Tu smo se lepo proveli. I noćni život koji je neprevaziđen, toliko da imate izbor gde da odete u provod i ponedeljkom” priseća se Kolin.

Mark Kolin će 7. aprila u Beko hali na Dorćolu proslaviti i rođendan a ceo nastup će početi pesmom “Fade To Gray” (Visage). Poslednja poseta benda Beogradu, pre tri godine, ostala je upamćena po dva rasprodata koncerta kada ih je videlo skoro 4000 ljudi.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Card servisa – TC Ušće (info pult). Blagajne: Beogradska arena, Dom Sindikata, Bilet Centar Trg Republike, Dom Omladine ali i putem sajta www.tickets.rs

Cena karte je 1600 RSD. Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe po ceni od 1800 RSD.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime