lg

Nokia žurka

Music Gets You Talking 15. novembra u Expro centru

Ukoliko ste fanovi najboljeg evropskog electro zvuka, Nokia će vas još jednom obradovati, četvrtom u nizu žurki Music Gets You Talking! 15. novembra u Expo XXI centru na Novom Beogradu nastupiće vodeći didžejevi i producenti iz Nemačke i Velike Britanije – TOMCRAFT i BODYROX, zajedno sa vatrenim ženskim vokalom LUCIANE CAPORASO.
 
TOMCRAFT
 
Preko deset godina u industriji, Tomcraft je danas vodeći ambasador Nemačke na svetskoj elektronskoj sceni i jedan od najcenjenijih producenata danas. Ako bismo želeli da ukratko sumiramo njegov život, to bi izgledalo ovako: tri albuma, dvoje dece, dve samostalne etikete, mnogo uspešnih singlova, hit  #1 u Velikoj Britaniji i bezbroj remiksa za bendove poput Depeche Mode, Pet Shop Boys, Simple Minds, Sonique.
 
Tomcraft je jedan od pionira elektronske muzike, čiju su karijeru od 1995. godine do danas obeležili hitovi “This Is No House”, “The Mission”, “Silence”, “Prozac”, “Dirty Sanchez” itd. Njegova publika prostire se od Amerike do Japana.
 
Svoj najveći uspeh do sada postigao je 2002. godine hitom “Loneliness”, čime je dokazao da komercijalni uspeh ne nosi obavezno sa sobom i izdaju kvalitetne klupske scene.


JOHN PEARN aka BODYROX
 
Jedan od najoriginalnijih, najinovativnijih, a ujedno i komercijalnih svetskih producenata, plasirao je hitove za britanske top liste radeći pod imenima Hustler’s Convention, Deep Down, Raw i Disco-Tex i Full Attention zajedno sa Michaelom Grayem, a u Beograd dolazi kao BODYROX.
 
John Pearn i Michael Grey zajedno su remiksovali hitove planetarnih zvezda kao što su Mariah Carey, Brandy, Jamiroquai, Ultra Nate, Sugababes, Jennifer Lopez i Frankie Knuckles, a 2004. godine njihov remiks pesme “Amazing” George Michaela nominovan je za nagradu Grammy.
 
Slaveći deset godina svoje muzičke karijere, John Pearn uglavnom radi na projektu Bodyrox. Na vrhuncu svoje karijere, uz Bodyrox će u Beogradu nastupiti Luciana Caporaso, najzanimljiviji ženski glas na electro sceni. Posetioci Nokia MGYT 4 žurke imaće priliku da u originalnom izvođenju čuju ultimativne hitove “Yeah Yeah” i “What Planet You On”. Prateći trenutne muzičke trendove, Nokia će ovom prilikom beogradskoj publici ekskluzivno predstaviti začetnike globalnog muzičkog fenomena pod nazivom Nu Rave.
 
Kao i do sada, sve što treba da uradite da biste obezbedili svoje prisustvo na Music Gets You Talking žurci je da pošaljete SMS poruku  sa tekstom MGYT na broj 2227. U povratnoj poruci dobićete bar code koji ćete sačuvati u svom telefonu i pokazati na ulazu. Jedna bar code karta važi za jednu osobu, a da bi je preuzeo korisnik mora imati aktiviran GPRS.

1 comment on “Nokia žurka”

  1. To ce biti cool,ali jel moguce da su karte podeljene posto sam slao danas i stigla mi je poruka da je sve podeljeno?

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *