Veliki Halloween Savamalski Maskenbal, koji će se Povodom Noći veštica u četvrtak (31.10) održati u klubovima “Brankow”, “Mladost” i “Ludost”, će i ove godine celu Savamalu na jedno veče pretvoriti u stecište princeza, vampira, đavolica, anđela,zombija i mnogih drugih stvarnih, strašnih i izmišljenih likova.

Ova tri kluba će, kao i prošle godine, zajedničkim snagama dočekati u Noć veštica. U Brankowu će se slušati Hip hop i RnB u izboru mlade Dada Selekte, gradske legende DJ Iketa i Byp-a. Takođe, svi gosti Brankowa će učestvovati i u izboru za najstrašniju, najsmešniju  i najseksi masku, što će neke verovatno naterati da budu dodatno kreativni prilikom biranja kostima. U Ludosti će jedan drugom “na crtu izaći” Uroš Milovanović i Nebojša Intruder,  koji će puštati radijske hitove za đuskanje, dok je u Mladosti ekipa Massai Warriors-a. Massai, koji trenutno predstavljaju jednu od najaktuelnijih BG DJ postava, nastupaju u sastavu Nexie, Nenad Jovanović, Danijel Čehranov, Kid Kimy i Vuk Smiljanić.

 

Za sve koji dođu kostimirani ulaz je slobodan, dok će ostali moći da kupe masku po ceni od 300 dinara na ulazu u Mladost i Ludost.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime