Ako ste hteli da postanete MC i ložite ljude po žurkama evo prilike! Udruženje Bulevar umetnosti organizuje prvu MC radionicu u Srbiji. Svi zainteresovani od 18 do 26 mogu da se prijave, a 5 najboljih dobijaju besplatno snimanje pesme i spota.

Svrha ovog projekta je upoznavanje kreativnih mladih ljudi sa pojmom MC-inga, kroz niz predavanja, zadataka i praktičnih vežbi.  Tokom trajanja radionice biće obrađeni pristupi različitim temama, stilske figure, istorija hip hop kulture, odnos sa publikom, flow, freestyle, dikcija i kreativnost. Uz pomoć afirmisanih izvođača sa domaće hip hop scene potrudićemo se da program učinimo što zanimljivijim i kreativnijim.

 

Mogu se prijaviti svi zainteresovani uzrasta od 18 do 26 godina, tako što će na e-mail adresu [email protected] poslati svoje podatke (ime i prezime, godište, zanimanje, kontakt telefon i e-mail adresa) i kratko motivaciono pismo, u kom će objasniti zašto žele da učestvuju u ovoj radionici i šta očekuju od nje. Pored toga, neophodno je poslati i jednu svoju pesmu u mp3 formatu ili link na istoj na YouTube-u, a kandidati koji još nemaju snimljenu pesmu mogu da pošalju i jedan svoj tekst.

Rok za prijavu je 19. maj u 16h, a biće primljeno 25 kandidata, izabranih na osnovu poslatih motivacionih pisama i materijala. Napominjemo da nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u obzir i da će primljeni kandidati biti obavešteni e-mailom i telefonom najkasnije 3 dana pre početka programa.