Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo danas je predstavio novi singl pod nazivom "Pegla". Pesma će se naći na albumu "Napet show", petog po redu ovog muzičara i pisca.

Pesma rađena i za album ali i za predstavu "Klasni neprijatelj" omladinskog pozorišta Dadov. Ako vas zanima kako izgleda angažovan tekst pesme – izgleda baš ovako!

 

9 KOMENTARI

  1. bravo za marcela a markorme ti si na ovu fantasticnu stvar u kojoj je opisano stanje u srbiji imao potrebu da decka prozivas zato sto nije iz beograda… svaka ti cast! i zasto da se ne pljuje po srbima kada jesmo prosti i primitivni???

  2. I dalje mi nije jasno zasto se za temu svake je..ene rep pesme uzima stanje u ovoj smrdljivoj drzavi!? Kao da niko nezna sta je i kako u drzavi. Doduse na ovo se pale sve one male przenice sto se pronadju u pesmi pa onda se proku…ce i prave sranje gde stignu. A tek ovaj bg zargon “pokidao”… Sta je pokidao!?Sta vam znaci to!? Izmisljate nazive kojekakve da zvuce opasno! Pokidao ..udo labudovo! Svaka njemu cast na svemu ali srbija i rep muzika nikad nisu isli zajedno i nikad nece. Bar sto se ovih gamgsterskih tema i forica tice. Prave rep pesme su o ribama, lovi, autima, zurkama i najludjem zivotu! A ne ova sranja ko koga i kako bije, ovaj ubio, ovaj se ubio i sl ..ovna.. Paljevine jedne

Comments are closed.