Manu Čao koji će u subotu 14. septembra održati koncert u novobeogradskoj Hali sportova, u Beograd stiže dan ranije, a za domaćine je spremio listu zahteva koja potpuno ide uz njegov skromni imidž i stil života. Verna publika ga željno očekuje budući da su sve ulaznice za parter rasprodate.

O tome koliko je frontmenu La Ventura stalo da upozna sredinu u koju dolazi, svedoči i skromna rajder lista koju su organizatori dobili. Zahtevi u rajder listi su u skladu sa njegovim imidžom. La Ventura sastav je tražio suvo voće, oraščiće, vodu, masline, med organskog porekla, domaće pivo i rakiju.

 

Velika očekivanja od koncerta Manu Čao La Ventura u Beogradu će se obistiniti. Nakon spektaklarnog početka turneje u Budimpešti pred preko 10,000 posetilaca, sve ukazuje da će i Hala sportova biti prepuna i da nas očekuje još jedan muzički spektakl. Ovu tvrdnju dodatno dokazuje i činjenica da su sve ulaznice za parter rasprodate.

Zbog očekivane gužve vrata Hale sportova za publiku se otvaraju već u 19h. Ska-pank sastav Samostalni Referenti počinju nastup u 20h, a rege muzičar Hornsman Coyote sa svojim bendom u 20:45. Zvezde večeri Manu Chao La Ventura na pozornicu će izaći u 21:45.

Preostale ulaznice za koncert mogu da poruče onlajn preko sajta  www.gigstix.com, i fizički kupe u Corner Shopovima širom Srbije. Cena ulaznica je još uvek 2.500 dinara, a na sam dan koncerta koštaće 3000 dinara.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime