Za razliku od sličnih video spotova, u kojima uglavnom đuskaju u hip-hop ritmu, ovoga puta su vezani i podređeni, a Madona ih bičuje.

Novi Madonin album najaviće pesma "4 Minutes To Save The World", za koju poznavaoci pop muzike i trenutnog stanja na tržištu već predviđaju da će biti veliki hit i da će se nalaziti u vrhu svetskih top lista. Spot za pomenutu pesmu Madona je snimala daleko od očiju javnosti, na tajnoj lokaciji u Londonu, a na videu se, uz plesače, pojavljuju Džastin Timberlejk i Timbeland, i to u prilično nesvakidašnjoj ulozi.

S najbogatijom pevačicom na svetu opet sarađuje modni dvojac Dolce&Gabbana, koji joj je za ovu priliku dizajnirao provokativnu uniformu od lateksa, a sado-mazo dojam upotpunjavaju cipele s visokom petom i bič kojim Madonna "miluje" svoje muzičke saradnike.

Novi Madonin album u prodaji će se pojaviti neposredno pre njenog 50. rođendana koji će proslaviti velikim koncertom na njujorškom Madison Square Gardenu. Nakon velikog uspeha prošle svetske turneje, Madona opet planira turneju širom sveta, a za novi album, koji još uvek nema ime ni tačan datum izlaska, kaže da će iznenaditi, a možda i šokirati njene obožavoce.

1 KOMENTAR

Comments are closed.