Pevačica koja se približava pedesetoj, sinoć je dotakla usnama jednu od igračica na promociji albuma u pariskoj “Olimpiji”, baš kao što je to uradila sa Britni Spirs (Britney Spears) na dodeli MTV nagrada pre nešto više od pet godina.

“Uvek sam uživala da radim sa Francuzima – i da im poklanjam francuske poljupce. Živela Francuska”, obratila se Madona svojim obožavocima kojih je u “Olimpiji” bilo oko 1.500. Ovo je poslednji u nizu Madoninih ispada koja je, očigledno, željna pažnje i na sve moguće načine želi da zadrži svoje zvanje kraljice popa.

Prošle noći, Madona je očajnički tražila pažnju publike pitajući fanove: “Koga više volite, mene ili Rolingstonse?” Fanovi su na sreću odgovorili u njenu korist, na šta je ona uzvratila: “Znala sam da ćete to reći.”

Ponovila je scenu na crno-zlatnom tronu, u identičnoj odori kao na promociji u New Yorku, a nije izostala ni flaša šampanjca.

“Na promociji svog albuma u New Yorku prošle sedmice, Madona je sve vreme bila pripijena uz Justina Timberleika dok su izvodili pesmu “Four Minutes”, iako može da mu bude majka”, preneli su britanski novinari.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime