Muzičko scenska senzacija LORD OF THE DANCE vraća se u Beograd sa novom spektakularnom predstavom „Opasne igre“. Ovaj spektakl, u umetničkom i tehničkom smislu do sada neviđen kod nas, održaće se 12. oktobra, u 20h, u Sava centru.

Šou plesnog virtouza Majkla Fletlija „Lord of the Dance: Opasne igre“ predstaviće domaćoj publici uzbudljivu i revolucionarnu novu tehnologiju, šampione u akrobacijama i tim najboljih plesača irskog plesa na svetu.

Pored originalne Fletlijeve koreografije i izuzetnog muzičkog ugođaja iza koga stoji kompozitor Ger Fahi, brojne ljubitelje irskog plesa i muzike u Srbiji, 12. oktobra, čekaju nesvakidašnji specijalni efekti kakve Beograd i Sava centar nisu videli. Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogo drugih specijalnih efekata, zajedno sa velikim LED video zidom, daju ovom umetničkom delu spektakularnost zaokruženog šoua za 21. vek.

Na bini širokoj 18 metara, nastupiće desetine plesača u fantastičnim kostimima, a priču o borbi dobra protiv zla pratiće i niz drugih scenskih i tehnoloških iznenađenja koje do sada nije bilo moguće videti u Srbiji.

Karte za ovaj jedinstven događaj i potpuno novu senzacionalnu predstavu su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i prodajnim mestima Eventima. Cene karata se kreću u rasponu od 2200 do 3500 dinara.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime