Trupa stiže u Beograd danas u popodnevnim časovima a svoj praznik, Dan Svetog Patrika, 40 plesača proslaviće večeras u baru „Black Turtle” (Svetogorska 14). Biće to jedinstvena prilika da se prisustvuje tipičnoj irskoj zabavi u srcu Beograda sa obiljem pesme i plesa kao i irskih specijaliteta među kojima su zeleno pivo i pita sa viskijem.

 

Majstori plesa “Lord of the dance” na dan nastupa u Kombank Areni, 18. marta, svoje veštine podeliće srpskim plesačima i muzičarima u okviru plesne i muzičke radionice. Najpoznatiji “leteći Irci” preneće našim izvođačima tajne uspeha i dugogodišnje predanosti ovom plesu.

Majkl Fletli, tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. „Lord of the dance” u svojoj prvoj postavci, donose sutra i novu muziku i zanimljive koreografije koje beogradska publika još nije videla.

“Uvek pokušavamo da se predstavimo u novom svetlu”, rekao je nedavno Fletli za naše medije i dodao: “Nedavno smo predstavili sasvim novu muziku koju je komponovao veliki irski kompozitor tradicionalne muzike Ger Fahi i veoma smo uzbuđeni zbog toga. Takođe, dolazimo i sa brojnim novim mladim plesačima i siguran sam da će ih vaša publika zavoleti.”

Ulaznice su po cenama od 2200, 2500, 2900, 3300 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime