Kristali će održati veliki beogradski koncert povodom 20. godina rada u sali Amerikana Doma omladine, uz podršku bivših članova i njihovih dugogodišnjih prijatelja. Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album "Kristali" iz 1994. godine.

Ulaznice su u prodaji putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, (TC Sremska). Cena: pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 800 din.

Dejan Gvozden iz Kristala kaže da je dvadeset godina je prošlo za tren. "Od samih početaka benda, ideja je bila da se pre svega zabavljamo, uživamo u muzici koju sviramo, stvaramo i naravno družimo se. Naš pogled na svet se nije promenio – i dalje insistiramo na pozitivnoj energiji. Međutim, malo smo stariji i iskusniji, pa se to manifestuje i na muziku koju stvaramo. Domaća scena je i dalje “domaća”, ima tu zanimljivih pesama i bendova. Nažalost, biti profesionalni muzičar, a opet insistirati na rock’n’rolu je veoma težak izbor. Jedina razlika je što smo nekad maštali da je moguće živeti samo od stvaralaštva, a zadržati svoj stav. Danas znamo da je to težak put mučeništva!", kaže Dejan.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime