Bilbord je proglasio Kejti Peri za ženu godine, nakon burnih 12 meseci tokom kojih se razvela od muža i pretvorila raskid u hit singl i film.
 
Kejti (27) je iskazala svoja osećanja u vezi sa raskidom od britanskog komičara Rasela Brenda krajem 2011. U pesmi “Part Of Me” (Deo mene) i u 3D scenama filam “Katy Perry: Part Of Me” koji je prikazao njene lične i profesionalne uspone i padove.
 
Pevačica je opet osvojila milione fanova, poznatih kao ‘katycats’ na mrežama Twitter i Facebook svojim uvrnutim kostimima i zaraznim slatkim pop pesmama.
 
Forbes magazine smestio je Kejti na treće mesto po zaradi među pevačicama u decembru 2011. procenjujući njeno bogatstvo na 44$ (bez plaćenog poreza). 
 
Prodala je 48 miliona albuma samo u Sjedinjenim Državama, uključujući hitove “Firework”, “California Girls”, “E.T.” i “Hot N Cold” sa njenog debi albuma iz 2008 “One Of The Boys” i album iz 2010. “Teenage Dream”.
 
Ona je postala brending mašina, ima parfem, lak i lažne trepavice sa svojim imenom. Takođe, ona je zaštitno lice kozmetičke  linije Proactiv i Popchips grickalica. 
Glavni urednik Bilborda Bil Verde je izjavio da je Kejti izabrana zbog svojih dostignuća, nazivajući je “jednom od najuzbudljivijih i najinspirativnijih umetnika”.
 
“Nema ni pet godina kako je Kejti ušla u šoubiznis, a već je postigla više nego što se većina izvođača nada u celoj karijeri”, završava Verde.
Prethodnih godina Bilbordove nagrade osvajale su Tejlor Sfivt, Bijonse, i Fergi, pevačica benda “Black Eyed Peas”. Kejti će nagradu dobiti u Njujorku 30. novembra.
 
Photo: Flickr

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime