Pre nešto više od dve nedelje, Jovana Janković u izjavi za „Blic“ nije mogla da potvrdi informaciju da će biti voditeljka „Evrosonga“, ali je pre nekoliko dana u našoj rubrici „Zvezde intervjuišu zvezde“ glumcu Goranu Radakoviću otkrila da bi volela da se nađe u toj ulozi.
– Nisam očekivala da ću voditi izbor za „Pesmu Evrovizije“, ali kako je sve to krenulo, evo na kraju se i obistinilo. Predivno se osećam, srećna sam i uzbuđena. Mislim da je to od nacionalnog značaja i nema ništa lepše nego kada se voditelju ukaže takva prilika – kaže Jovana Janković za „Blic“ i dodaje da je zadovoljna što će njen partner na ovoj manifestaciji biti pevač Željko Joksimović.
– Nema veze što Željko nije profesionalni voditelj, on je velika zvezda i pravi profesionalac. Čega god da se dohvati, on u tome briljira. Ne sumnjam da će tako biti i ovoga puta – dodaje popularna voditeljka koja priznaje da nema tremu iako joj je ukazana ovako velika čast.
– Nemam tremu jer ima dovoljno vremena da se pripemim za „Evroviziju“. Znam da me u narednom periodu očekuje puno rada i ako te pripreme budu dobre, nema razloga da sve ne bude savršeno – zaključuje Jovana.