Nedaleko od treće bine „Alternative stage powered by SubBeerni Centar“, u prvoj zoni Belgrade Beer Festa nalazi se gostionica u kojoj možete posetiti najbolje beogradske pabove na otvorenom. Stoga ne čudi da je i O.U.R. Pub tu našao svoje mesto. Pored široke ponude pića, glavni specijalitet biće kvalitetne domaće kobasice.

Organizacija Udruženog Rada, ili skraćeno OUR, skoro deset godina je prepoznatljivo ime u ugostiteljstvu. Nekada je na adresi Beogradska 71 bio O.U.R. Bar, a sada je to O.U.R. Pub. Mnogi ga zovu „Our“ (engl. „naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na domaćem terenu.

Bogata češka kuhinja sa kreativnim dopunama iz ostalih zemalja koje neguju pab kulturu, kao i tradicija ispijanja piva, neizostavni su deo imidža, a neuobičajeno razumne cene su dodatna pogodnost.

Ulaz u ovaj pab se nalazi tik uz ulaz u sportski centar „Tašmajdan“, a veliki stakleni izlog pruža široki pogled na lepi Tašmajdanski park. Tokom sunčanih dana na ovom mestu dolazi do izražaja boja punog drveta koja je dominantna.

U O.U.R. Pub-u često gostuju najistaknutiji muzičari, tako da se tu može uživati u jazz, blues, funk, rock i akustičnim svirkama, pa čak i disco žurkama koje se lepo uklapaju u ovo mesto. Za one koji vole stvarno dobru klopu i pivo, a ipak imaju istančan ukus, tu je naš pab.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime