Elektrana u saradnji sa Withoutahoe predstavlja senzaciju hrvatskog klabinga – HOW CONVINIENT 22. novembra na 20/44. Podrška gostima su subotički dj-evi i producenti LOST IN THE SOUND i NEOMODERN i beogradski dj LO-RYDE.


 

 

Iza pogrešno spelovanog imena HOW CONVINIENT krije se mračni elektro projekat inspirisan konceptualnom umetnošću i porn filmovima. Svoj album prvenac pod nazivom ’’Sexess’’ izdali su za legendarni zagrebački lejbl ’’Home made’’. Njihov materijal obiluje emotivnim hi pitch melodijama koje su u savršenoj ravoteži sa krutim 4/4 ritmom i bass segmentima.

Do sad su nastupali uz Faithless, Polymorphic, Florence Foster Fan Club, Popsimonovu i Zarkoffa te na beogradskom Share Conference, Refract Festivalu, desetoj godišnjici portala "Klubska Scena"… Polako finiširaju svoj novi album koji treba da izađe naredne godine.

LOST IN THE SOUND je jedan od aliasa koji koristi subotički producent Boris Noiz. Projekat je nastao sredinom 2011. godine sa fokusom na deep house i acid house zvuk pod uticajem Chicago house-a iz ’80-ih. Do sada je uspešno sarađivao sa J.A.M. Traxx ekipom iz Italije (numera "Streamline" našla na njihovom trećem vinil izdanju) kao i francuskim Got2Go Records (numera ’’Red light’’ našla se na Four Seasons Volume 2 kompilaciji). U međuvremenu je za novoformiranu francusku izdavačku kuću “Point Of No Return” uradio prvi EP pod imenom “Elevated Stations” čije izdanje će se uskoro naći u prodaji.

Cena karata je 250 dinara (all night long).

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime