Nezaboravno iskustvo izlaska sunca uz muziku i pivo u Novom Sadu, simbol su jednog od najpopularnijih festivala u Evropi koji ove godine broji 22. izdanje. Od 6. jula EXIT i Heineken ponovo su Petrovaradinsku tvrđavu oplemenili muzičkim bojama, okupivši neke od najvećih svetskih zvezda čiji hitovi najbolje zvuče uz osvežavajući Heineken Silver. Tokom četiri dana festivala, među mnogobrojnim binama i zonama raspoređenim širom tvrđave, i ove godine može se naći muzika za svačiji ukus.

Čuveni pivski brend deo je brojnih festivala širom sveta, a od 2016. godine partner je i najvećeg srpskog festivala. Saradnja sa Exitom deo je uzbudljive kampanje Heineken Silver OSVEŽAVA MUZIKU, te je već prve večeri NSNS refreshed by Heineken Silver bina ugostila uzbudljiva imena kao što su Ben UFO, Avalon Emerson, Krystal Klear, kao i domaćini DJ Brka & Runy i Rade Badjin.

Na ovu binu, raskrsnicu underground žanrova globalne elektronske scene stižu i Anetha, Patrick Mason, Partiboi69, Shimza, Carlita, Desiree, X-Coast, Koboyo b2b Raven, Cici, Luton b2b Šćepine Vragolije, Vahicabi, Asarri, Jovana Takač, Katalina b2b Muhi, Danilo Kas b2b Sergej Krstić. Nastupi su se ređali jedan za drugim, a osvežena muzička scena i super-osvežavajući lagani Silver, stvoren jedinstvenim procesom odležavanja na -1° C, stvorili su dobru energiju i spojili raznoliku publiku koja je na stejdžu dočekala rane jutarnje časove.

Naizgled nespojive ljubitelje različitih muzičkih žanrova okuplja jedno mesto – popularna Heineken® zona. Uz futurističku srebrno-plavu scenografiju koja je postala prepoznatljivo obeležje Silver piva, posetioci mogu da uživaju u brojnim zabavnim aktivnostima. Spremne su razne inovacije, kao što je Heineken® Silver Mash Music Box, prostor koji pruža jedinstveni doživljaj! Posetioci će imati priliku da se na trenutak osete kao pravi Dj-evi i zabave sa svojim prijateljima u dinamičnoj interakciji stvaranja muzike. Nezaboravno iskustvo biće ulazak u VR zonu, a inspiracija, spretnost i brzina izdvojiće one najbolje.

HEINEKEN, osim po podršci lokalnoj festivalskoj industriji i kulturnoj sceni, postao je prepoznatljiv i po uticaju koju godinama ima na temu odgovornosti i održivosti. Kao i prethodnih godina, i ove, EXIT i HEINEKEN potrudili su se da publici i potrošačima ukažu na važnost recikliranja i očuvanja životne sredine. Posetioci festivala imaju priliku da, na posebno obeleženim BE THE RECYCLING SUPERSTAR mestima i promotivnu postavku radi očuvanja planete, odlažu ambalažni otpad i tako doprinose zaštiti životne sredine. Za svakih sedam praznih plastičnih časa, limenki ili pet boca, imaće priliku da dobiju Heineken® Silver pivo.

Odgovorna konzumacija osnov je poslovanja ove kompanije, pa tako ove godine HEINEKEN i “Srbija Voz” svakome ko ima povratnu voznu kartu Beograd – Novi Sad obezbeđuju dve Silver limenke u Heineken Silver zoni!

Pozivamo vas da zajedno uz dobru muziku, pivo, prijatelje stvorite uspomene za ceo život. Festival traje do 9. jula, pa dođete na Petrovaradin i osetite sjajnu energiju i srebrni buzz Silver piva u Heineken zoni!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime