GMC – Guitar Master Class je jedan od vodećih svetskih sajtova na kojem možete naučiti da svirate gitaru, poboljšate trenutni nivo muzičkog znanja ili izgradite svoj osobeni muzički stil kroz kvalitetne online video lekcije, video chat, kolaboracije, forum i sl. Ako ste proveli sate tražeći na Google pretraživaču pojmove kao što su: blues guitar lessons, rock guitar lessons, jazz guitar lessons, country guitar lessons – vašoj potrazi je kraj jer na GMC-u možete pronaći gitarske lekcije za sve te žanrove.

 

GMC vam omogućava da vežbate gitaru uz nadzor profesionalnih instruktora, od kojih su neki i vrlo poznata imena u svetu muzike – i to iz udubnosti vašeg doma. Vežbajte kada i koliko god vi to želite i odgovara vam jer su svi edukativni sadržaji dostupni 24/7. GMC je osnovao 2006. godine švedski muzičar i profesionalni gitarista Kristofer Dahl. Sajt je internacionalnog karaktera a studenti i instruktori dolaze sa svih strana sveta. Učenje se odvija putem interaktivnih video lekcija ali takođe i kroz programe koji su realizovani putem foruma od kojih su najpopularniji REC program (vi snimate vaše sviranje – instruktor daje ocenu i komentare), program kolaboracije (zajednički rad studenata i instruktora na kompozicijama kao i razna takmičenja u kojima se mogu osvojiti vredne nagrade.

Domino Magazin i GuitarMasterClass.net vam poklanjaju 5 besplatnih 6-mesečnih članarina koje omogućavaju pristup svim sadržajima sajta (pojedinačna vrednost svake članarine je 150 $).

Dobićete pristup:
Svim video lekcijama (koje sadrže pozadinsku muziku za vežbu, tablature, guitar pro tabove, uputstva i mogućnost postavljanja pitanja instruktoru).
Pristup GMC forumu
Pristup kolaboracijama i REC programu
Pristup video chatu

Sve što treba da uradite je da pošaljete email na nagrade @ dominomagazin.com sa odgovorom na pitanje : "Navedite koji žanr muzike sviraju BB King, Eric Clapton i Stevie Ray Vaughan?"

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime