Gangbangers su još od 2002. svojim scenskim nastupom i brojnim spotovima, kao i tabu temama u pesama, skrenuli pažnju na sebe i ustoličili se kao predvodnici tada novog beogradskog talasa shock’n’roll-a. Jedni za drugim nizali su se koncerti, spotovi, ali svoje fanove su ostavili uskraćenim za debi album.

Sada, posle gotovo dvogodišnje pauze, vraćaju se na scenu nikad spremniji i željniji da nastave gde su stali – Gun Club, četvrtak 16. decembar od 22.30! Biće to nadograđeni i unapređeni Gangbangers party, a oni se dugo pamte, uz specijalne goste Hypnotized i DJ podršku – Gavra (gothic, electro) & Marko Gangbanger (R’n’R hits).

Uz brojne stare hitove (Dominantna ženka, Moderno, Renesansa, Gangbangers party, Nezasito-ponizno…) publika će moći da čuje i neke nove, kao i da vidi Gangbangers u novom ruhu.

Tim povodom ćaskali smo sa Markom Gangbangerom.

I, hoće li debi album najpopularnijeg beogradskog demo benda izaći 2012. godine – na desetogodišnjicu Gangbangers-a a pre kraja sveta?

Pa pošto kraj sveta prognoziram malo ranije, odnosno sledeće ’11, moramo da zavrnemo rukave! Gotov je album i od Nove će moći da se “skine”! A ako se taj kraj sveta slučajno odloži za 2012, dotle obećavamo drugi!

Pa dobro, šta ste radili ove dve godine koliko niste svirali uživo?

Ja sam DJ-isao, neki su pravili decu, neki trunuli po kraju, neki ogrezli u kocki… sve u svemu premalo rock’n’roll-a, stoga evo nas again!
 

Jedan si od najaktivnijih klupskih DJ-eva u prestonici. Imate u nekoliko klubova. Kada nisi na bini, gde sve možemo da te vidimo za miks pultom?

Red Room, Underworld, Blow up, Sobarica i novogodišnje ludilo koje Room i Sobarica spremaju – Double Decker party – najluđi u gradu, pomenimo uzgred!

Ima li razlike u opipavanju pulsa publike sa bine i iza miks pulta?

Za vreme nastupa da, posle ne, kiss & lizz!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime