Exit poziva na konkurs za promotere i promoterke svojih događaja kao što su Exit festival, Tuborg Green Fest i Filmski festival Cinema City, Refresh festival i Madonin koncert na Ušću. Konkurs traje do 1. aprila 2009. godine, a pozvani su svi studenti od 18 do 23 godine.
Posao promotera/ke predviđa direktnu promociju i rad na info-deskovima u Beogradu i Novom Sadu. Kandidatima se pruža i prilika za potencijalno napredovanje i usavršavanje, prevashodno u poslovima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i TV produkcije.

Potrebno je da kandidati pokažu aktivno znanje engleskog jezika, kao i poznavanje Exit festivala, te muzičke scene uopšte. Dodatno se vrednuju veština komunikacije i poznavanje Interneta, te rada na računaru uopšte.
Formular za prijavu na konkurs može da se preuzme na ovoj adresi. Popunjen formular zajedno sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na [email protected] sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).
 

Svi koji žele da lično predaju čitko popunjen formular, sa dve fotografije i fotokopijom lične karte, mogu to da učine radnim danom od 15 do 17 časova u agenciji „HNS Creative“ na adresi Beogradski kej 3 u Novom Sadu. Za dodatne informacije na raspolaganju stoji broj info telefona 064 925 7537.
 
Deseti EXIT
 
Ove godine će se održati deseti Exit i naredno festivalsko izdanje biće posvećeno ovom, prvom velikom jubileju. Biće to prilika da na festival dođu svi koji su bili u publici tokom proteklih deset godina, kao i svi oni kojima će deseti Exit biti prvi u životu.
 
Zabeleženo interesovanje za deseti Exit je veće nego ikada ranije zbog čega su najjeftinije ulaznice prodate u rekordnom roku od 11 minuta. Više od deset hiljada ulaznica za ovogodišnji Exit festival prodato je po pretprodajnoj ceni od 5990 dinara u samo nekoliko sati od početka prodaje pred novogodišnje praznike. Na Gigstix.com i dalje se mogu kupiti ulaznice u pretprodaji za 5990 dinara, što iznosi 40 odsto popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 9990 dinara. Broj ovih ulaznica je ograničen.
 
Deseti Exit festival biće zeleni festival. Pod sloganom „Leave no trace“, udruženje 50 najvećih festivala u Evropi „Yourope“, razvilo je koncept „Green & Clean“, kojem se pridružio i Exit festival koji se ove godine održava po deseti put zaredom i to od 9. do 12. jula na Petrovaradisnkoj tvrđavi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime