Exit vas poziva na uzbudljiv virtuelni obilazak jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi. Od ponedeljka 29. marta, na sajtu Exitfest.org biće postavljena ekskluzivna virtuelna tura kroz Exit festival. Kroz interaktivne panorame od 360° posetioci će moći svakodnevno da zakorače u svaki kutak festivala, da osete atmosferu najboljih nastupa na glavnoj festivalskoj bini, Dance Areni i više od 20 drugih festivalskih bina, da osete uzbudljivi život u Exit vilidžu, zakorače u Exit studio na intervjue sa muzičkim zvezdama, kao i da čuju brojne utiske posetilaca festivala iz celog sveta.

Virtuelna tura snimljena je tokom jubilarnog desetog Exit festivala 2009. godine. Svojim interaktivnim sadržajem omogućava svima, da kada god požele, posete Exit, i virtuelno se upoznaju sa svim lokacijama, i festivalskim dešavanjima.  U sadržaj virtuelne ture uključene su panorame od 360 stepeni, za sve najatraktivnije lokacije festivala, koje prikazuju prostor u celini i daju posetiocima mogućnost kontrole ugla posmatranja. Svaki segment festivala, pored panorama od 360 stepeni, sadrži mnoštvo fotografija, kao i video snimke. Video sadržaj obuhvata mini filmove koji prikazuju delove nastupa na festivalskim binama. Među njima su spektakularni koncerti koje su održali The Prodigy, Lily Allen, Kraftwerk, intervjui sa izvođačima kao što su Korn, Madness i mnogim drugima, kao i izjave i utisci posetilaca iz celog sveta, snimljenji tokom prošlogodišnjeg festivala.

Mapa sa svim festivalskim lokacijama i njihovim kratkim opisima, omogućava posetiocima da se pripreme za boravak na Exit festivalu, a jednostavnim klikom pristupa se sadržaju svake od lokacija.  Zahvaljuju virtuelnoj turi, posetioci iz celog sveta mоći će da posete Exit, da osete magiju jedinstvene Petrovaradinske tvrđave, i posebnu energiju publike festivala.

Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. jula održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih muzičara na planeti ali i posetioce sa svih kontinenata. Poznat po svojoj neverovatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svojoj novoj dekadi ponuditi publici najuzbudljiviji letnji provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih bina.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime